Shopping la BUDAPESTA la 119 euro / pers
Print E-mail

Shopping la BUDAPESTA la 119 euro / pers

“Relaxare si rasfat in orasul SPA”

 

 

 Ziua 1 (Miercuri) Ora 20.00 - Plecare din Bucuresti catre Budapesta, pe traseul: Ploiesti – Brasov – Sibiu (02.00) - Arad. 

 Ziua 2 (Joi) - Vom ajunge in Budapesta in jurul orei 10.00. Cazare la hotel 3*, aproape de centru si o scurta pauza. Tur Budapesta (panoramic si pietonal) pe traseul: Dealul Cetatii (cu oprire la: Bastionul Pescarilor, Biserica Mattyas si Palatul Regal*), Bulevardul Andrassy (Opera*), Piata Eroilor (oprire), Biserica Sf. Stefan, Parlamentul*, traversarea Dunarii. In desfasurarea turului se vad (din autocar): Citadela, Statuia Gellert, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Podul Libertatii, Podul Petofi etc. De pe Podul Margareta vom traversa spre Insula Margareta, locul de relaxare preferat al locuitorilor Budapestei. Insula, o imensa oaza de verdeata, cu arbori seculari, flori parfumate si plante ornamentale - este considerata mandria Budapestei. Pe insula nu exista decat o singura linie de autobuz si cateva taximetre, transportul auto fiind interzis. Timp liber pentru explorarea insulei. In jurul orei 17:00 - deplasare cu autocarul la hotel. Optional, Croaziera pe Dunare by night (25 euro/pers – include cina festiva bufet cu bauturi si muzica). Cazare in Budapesta.

Ziua 3 (Vineri) Mic dejun. Optional - excursie la Viena (45 EUR/pers) . Vom pleca dupa micul dejun si vom ajunge in Viena in jurul orei 11.00. Tur pietonal cu vizitarea celor mai importante obiective din Viena (Ringul Vienez – Rathausplatz, Parlamentul, Muzeul de Arta, Marien Theresien Platz, Opera, Catedrala Sf Stefan, Palatul Hofburg). Vom pleca spre Budapesta in jurul orei 15.00. Pe drum vom opri la faimosul outlet din Parndorf pentru cumparaturi. Ajungem in Budapesta in jur de ora 18.00.  Seara, timp liber in pentru vizitarea orasului si cumparaturi.

Optional – Seara Ungureasca (40 EUR), masa festiva cu program folcloric intr-un restaurant traditional.
Ziua 4 (Sambata) Mic dejun. Optional – excursie la Esztergom (20 EUR/ pers), fosta capitala a Ungariei intre sec. X-XIII , unde puteti admira Catedrala Catolica - locul de incoronare al regilor Ungariei si centru milenar al catolicismului, precum si o superba panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei - oraselul Storovo sau timp liber pentru a va relaxa intr-una din faimoasele bai termale ale orasului. Budapesta poarta titlul de "Orasul Spa" din anul 1934, deoarece este capitala cu cele mai multe izvoare termale si medicinale din lume. Sunt 118 izvoare in Budapesta, care furnizeaza aproximativ 70 de milioane de litri de apa in fiecare zi. Temperatura apei variaza intre 21 si 78 grade Celsius. Cele mai cunoscute bai termale ale Budapestei sunt : Baile Termale Gellert, Baia Termala Széchenyi, Baile Termale Rudas, Baile Termale CsaszarVeli Bej, Baile Lukacs (Lukácsfürd?).
Ziua 5 ( Duminica)  Dupa micul dejun vom pleca spre Romania pe ruta Budapesta – Arad – Sibiu - Pitesti - Bucuresti (ora 00.00). Orele pot avea usoare variatii in functie de conditiile de drum si de formalitatile vamale.

 

 

Date de plecare 2015

Hotel 3* - aproape de centru

11/02/2015 – Valentine's Day

119 € + 30 *

04/03, 18/03/2015

119 € + 30 *

09/04 – Paste , 22/04/2015

119 € + 30 *

06/05, 28/05/2015- 1 Mai

119 € + 30 *

17/06/2015

119 € + 30 *

01/07, 15/07, 29/07/2015

119 € + 30 *

12/08, 26/08/2015

119 € + 30 *

02/09, 09/09, 23/09/2015

119 € + 30 *

14/10, 28/10/2015

119 € + 30 *

11/11/2015

119 € + 30 *

02/12/2015

119 € + 30 *

 

Servicii incluse:
-Transport cu autocar - clasificat pentru curse internationale din Bucuresti*, Ploiesti*, Pitesti*, Rm. Valcea*, Campina*, Brasov*
-3 nopti cazare (loc in camera DBL) cu mic dejun la hotel 3* (standard local) in Budapesta
-Insotitor de grup - ghid roman - pe toata durata excursiei!
*Pachet “Discover Budapest” (30 EUR/pers – se achita obligatoriu la agentia din Romania) si cuprinde tur panoramic si pietonal al Budapestei,  excursie la insula Margareta.


Servicii neincluse:
transfer din Cluj* , Alba Iulia* - 20 EUR/pers
Transfer gratuit din Deva*
-Asigurarea medicala /Excursiile optionale  / Biletele de intrare la muzee , bai termale si alte obiective turistice / Cheltuieli personale si extra-servicii


Reduceri/ Suplimente :

Reducere loc in camera TPL – 10 EUR/pers

Copii 0-6.9 ani (in camera cu 2 adulti): GRATUITATE

Copii 7-11.9 ani (in camera cu 2 adulti): 30 EUR reducere/copil

Supliment camera SGL – 50 EUR/pers

 

Note :

-Oferta valabila pentru grup minim 40 persoane.

- In cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane necesar pentru a se efectua transferurile din orasele mentionate (*), turistul se va imbarca din cel mai apropiat oras aflat pe traseul autocarului.

-Unitatile de cazare sunt clasificate conform legislatiei turistice si normelor de clasificare locale.

-Pentru plecarile din 09.04 si 28.05.2015* - plecarea se face joi, iar returul luni.

-Insotitorul de grup poate modifica ordinea vizitarii obiectivelor, fara a omite insa nici unul din obiectivele turistice mentionate in program si fara a afecta programul turistic. Cladirile marcate cu * se viziteaza doar la exterior.

 

INFORMATII IMPORTANTE
-In cazul transferului cu autocarul, se accepta un bagaj de max. 20 kg/pers in cala  si max. 5 kg bagaj de mana in autocar. Agentia isi rezerva dreptul de a refuza bagajele voluminoase in cazul in care acestea depasesc limita impusa si ingreuneaza procesul de imbarcare, respectiv de a percepe o taxa suplimentara de bagaj (1 EUR/ kg) pentru bagajele ce depasesc limita impusa.

-Nerealizarea programului turistic, sau realizarea defectuoasa din vina unor turisti, nu atrage raspunderea agentiei

-In cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oras aflat in oferta atasata, agentia isi rezerva dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative in vigoare) pana la punctul de imbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oras de pe ruta autocarului)

-Agentia nu raspunde in cazul in care autoritatile de trecere a frontierei nu permit trecerea frontierei de catre anumiti turisti, din motive individuale.

- Cetatenii de alte nationalitati decat cea romana sunt obligati sa se informeze asupra regimului vizelor si sa obtina documentele necesare calatoriei in functie de tara de destinatie si tarile de transit.

-Minorii sub 14 ani trebuie sa aiba pasaport. Minorii neinsotiti de ambii parinti vor avea asupra lor declaratie notariala data de parintele/parintii lipsa in favoarea majorului insotitor ; majorul insotitor trebuie sa aiba cazierul judiciar de la politie asupra lui. Mai multe detalii pe www.politiadefrontiera.ro) .

-Conditiile de reziliere a contractului de prestari servicii turistice sunt precizate in contractul inchiat cu agentia.Pentru a preintampina eventualele neplaceri va recomandam incheierea asigurarii storno odata cu incheierea contratului la agentie.

-Eventualele reclamatii referitoare la conditiile de cazare, sau orice alte nemultumiri legate de desfasurarea programului, se vor face direct la agentia partenera locala; datele referitoare la excursiile optionale sunt informative. Zilele in care acestea se efectueaza precum si tarifele acestora vor fi furnizate de catre agentia locala partenera.

-Orele de imbarcare si locul de intalnire se vor comunica turistilor cu o zi inaintea plecarii in excursie.

-Asezarea turistilor in autocar va fi realizata in ordinea inscrierii acestora in agentie (conform centralizarii vanzarilor la agentia tour-operatoare) si poate sa difere in functie de diagrama autocarului / tipul de autocar utilizat.
Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.