Print E-mail

 DESCOPERA GRECIA SI RASFATA -TE !!!

 

SUPER OFERTA  DE  PRIMAVARA

 

Hotel AKTI MUSSON 3*

(Paralia Katerini’s)

 

 

 13

 

Date de plecare

Tarif exprimat in euro/persoana/sejur

28.04.2015

199 €  149 €

05.05, 08.05, 12.05, 15.05.2015

199 €  159 €

19.05, 22.05, 26.05, 29.05.2014

199 €  169 €

 

Tariful include :

  • ŘTransport cu autocarul Romania- Grecia- Romania

( Oradea, Arad, Timisoara, Cluj Napoca, Turda, Alba Iulia, Aiud, Deva, Sebes, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Campina, Bucuresti)

  • Ř7 nopti cazare (loc in camera DBL) la Hotel Akti Musson***(Paralia Katerini’s)
  • ŘDemipensiune (7 mic dejun si 7 cine la restaurantul Hotelului Akti Musson 3*)
  • ŘReprezentant vorbitor de limba romana la agentia partenera din Paralia Katerini

Tariful nu include : asigurarea medicala (cu posibilitatea incheierii acesteia la agentie), excursiile optionale sau alte cheltuieli personale

 

Reduceri /Suplimente :

Fiecare persoana cazata in camera TPL sau QPL beneficiaza de o reducere de 5 EUR/pers.

Supliment de transfer din Baia Mare*, Satu Mare*, Tg Mures* – 12 EUR/ pers

* pentru minim 6 persoane; ** pentru minim 4 persoane

 

 

Hotel AKTI MUSSON*** (Paralia Katerini’s)

 

Descriere regiune: Riviera Olimpica, situata in nordul Greciei, reprezinta una dintre cele mai inspirate alegeri pentru a va petrece vacanta. Peisajul unic oferit de apele cristaline ale Marii Egee si de plajele cu nisip fin aflate in proximitatea Muntelui Olimp, clima , atractiile culturale si vestigiile istorice ale regiunii, precum si animatia statiunilor turistice sunt doar cateva motive pentru a alege Riviera Olimpica a Greciei. Plajele Rivierei Olimpice se intind pe aproape 70 km, de la Methoni pana la Nei Pori. Cele mai cunscute statiuni turistice sunt : Paralia Katerini’s, Olimpic Beach, Leptokarya, Panteleimonas, Platamonas si Nei Pori.

Descriere statiune : Paralia Katerini’s este cea mai mare si mai cunoscuta statiune a Rivierei Olimpice, celebra mai ales pentru cluburile, discotecile, magazinele de blanuri si tavernele, care servesc specialitati direct din mare. Atractia turistica principala o reprezinta portul, langa care se afla cele mai bune taverne cu delicatese pescaresti. Plaja cu nisip fin, digul pietros, briza marii confera statiunii un aer romantic.

Descriere hotel :

  • ŘLocalizare: Hotelul este situat in Paralia, cea mai mare statiune a Rivierei Olimpice, la o distanta de numai 70 m de plaja cu nisip auriu. Pozitia  hotelului faciliteaza turistilor baile in mare, vizitarea tavernelor grecesti unde se pot servi produse proaspete direct din mare, precum si frecventarea  discotecilor si cluburilor de noapte.
  • ŘCamere: Hotelul are 58 camere camere (DBL, TPL, QPL si 2 suite). Camerele sunt dotate cu frigider, seif (contra cost), TV-plasma, acces internet, telefon, A/C (contra cost) , balcon ?i baie cu uscator de par .                                                                                                                                        
  • ŘDotarea hotelului : piscina exterioara cu sezlonguri (acces gratuit pentru oaspetii hotelului), restaurant, pool bar, cafenea, terasa, ascensor si receptie deschisa non-stop.
  • ŘAerul conditionat (optional): se plateste la receptie (5 €/zi/camera).

INFORMATII IMPORTANTE

-In cazul transportului cu autocarul, se accepta un bagaj de max. 20 kg/pers in cala si max. 5 kg bagaj de mana in autocar.

-In cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oras aflat in oferta atasata, agentia isi rezerva dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative in vigoare) pana la punctul de imbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oras de pe ruta autocarului)

-Nerealizarea programului turistic, sau realizarea defectuoasa din vina unor turisti, nu atrage raspunderea agentiei

-Cazarea in camere se va face dupa ora 14:00 (sau mai devreme, in functie de disponibilitatea camerelor), iar in ziua terminarii sejurului camerele se vor elibera la ora 10:00 (cu depozitarea bagajelor in cadrul hotelului).

-Turistii beneficiaza de asistenta turistica in statiunile din Grecia la agentia locala partenera.

-Agentia nu raspunde in cazul in care autoritatile de trecere a frontierei nu permit trecerea frontierei de catre anumiti turisti, din motive individuale.

- Cetatenii de alte nationalitati decat cea romana sunt obligati sa se informeze asupra regimului vizelor si sa obtina documentele necesare calatoriei in functie de tara de destinatie si tarile de transit.

-Turistii vor calatori in Grecia cu carte de identitate sau pasaport valabil , minorii sub 14 ani trebuie sa aiba pasaport.Minorii neinsotiti de ambii parinti vor avea asupra lor declaratie notariala data de parintele/parintii lipsa in favoarea majorului insotitor ; majorul insotitor trebuie sa aiba cazierul judiciar de la politie asupra lui. Mai multe detalii pe www.politiadefrontiera.ro) .

-Conditiile de reziliere a contractului de prestari servicii turistice sunt precizate in contractul inchiat cu agentia.Pentru a preintampina eventualele neplaceri va recomandam incheierea asigurarii storno odata cu incheierea contratului la agentie.

-Eventualele reclamatii referitoare la conditiile de cazare, sau orice alte nemultumiri legate de desfasurarea programului, se vor face direct la agentia partenera locala; datele referitoare la excursiile optionale sunt informative. Zilele in care acestea se efectueaza precum si tarifele acestora vor fi furnizate de catre agentia locala partenera.

-Orele de imbarcare si locul de intalnire le veti gasi pe www.tramptravel.ro sau la agentia dvs .

-Asezarea in autocar va fi realizata in ordinea inscrierii turistilor in agentie.Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.