Turism Extern - Grecia - Sivota


Print E-mail

studio marinos1

studio marinos2studio marinos3

STUDIO MARINOS – SIVOTA

PLECARI CU AUTOCARUL IN FIECARE DUMINICA DIN BRASOV – SINAIA – CAMPINA – PLOIESTI

PLECARI CU MICROBUZ (20 LOCURI) IN FIECARE DUMINICA DIN SIBIU – RM VALCEA – PITESTI

 

Ziua 1. CATRE GRECIA…

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 13:30 in Bucuresti in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor si plecare la ora 14:00. Se va urma traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sofia - Kulata - Promachonas – Sivota.

Ziua 2. SIVOTA

In cursul noptii vom ajunge in Grecia si ne vom indrepta spre Sivota (aproximativ ora 16:00). Cazare la Studio Marinosªªª.

Ziua 3 – 8.  SIVOTA              

In aceste zile va puteti relaxa pe plajele insorite ale insulei sau puteti participa la urmatoarele excursii optionale:

*Albania – O excursie unica si fascinanta catre un taram misterios si, pana nu de mult, neaccesibil pentru turistii straini. Se va vizita orasul antic Butrint – cel mai mare sit arheologic din regiune, care aminteste de amprenta lasata de civilizatiile elene, romane, bizantine si otomane. Ruinele teatrului, bailor termale, templul lui Ascleipios si bisericile crestine sunt considerate atractii ce nu trebuie ocolite. Dupa vizitarea orasului Saranda - portul aflat in cel mai sudic punct al tarii, se face pauza pentru pranz si pentru a descoperi imprejurimile: Biserica Ortodoxa Sf. Charalambos, moscheea musulmana, piata de peste.

* Paxos si Antipaxos – O zi frumoasa pe vaporul capitanului Hook vizitand doua insule inedite. Legenda spune ca aceste insule au fost create in locul in care Posseidon (Zeul Marilor) a infipt tridentul. Vom face un prim popas in Antipaxos pentru snorkelling si inot in apele cristaline ale marii. Urmeaza vizita la “Pesterile Albastre”, iar apoi, in Paxos veti avea timp liber pentru a descoperi cel mai mare oras al insulei – Gaios.