Turism Extern - Grecia - Platamonas


Print E-mail

hotel natasa 1

hotel natasa 2hotel natasa 3

STUDIO NATASSA – PLATAMONAS

- PLECARI CU AUTOCARUL IN FIECARE MIERCURI DIN BUCURESTI - 

Ziua 1. CATRE GRECIA…

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 19:30 in Bucuresti in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor si plecare la ora 20:00. Se va urma traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sofia - Kulata - Promachonas – Salonic -  Platamonas.

Ziua 2.  PARALIA KATERINI

In cursul diminetii vom ajunge in statiunea Platamonas (aproximativ ora 9:30). Dupa ora 14.00 se va efectua cazarea la Studio Natassa ªªª.

Ziua 3 – 8.  NEI PORI                                                                                                                                                                                    

In aceste zile va puteti relaxa pe insorita plaja a statiunii, sau puteti participa la urmatoarele excursii optionale:

* Excursie la Atena: Va invitam sa descoperiti capitala Greciei, Atena, printr-un tur panoramic, cu oprire pentru vizitarea Complexului  Acropole - bijuterie a arhitecturii antice, o plimbare prin orasul vechi si o scurta oprire la Termopile.

* Excursie la muntele Olimp: Va invitam sa patrundeti in lumea legendara a celor 12 zei ai Olimpului, printr-un popas la refugiul Stavros (910m) de  unde veti putea admira fermecatoarea panorama a regiunii Pieria situata intre Marea Egee si poalele muntelui, iar apoi sa coborati in orasul Litochoro, pentru o plimbare placuta pe strazile pitoresti ale “orasului de piatra”.