Paste 2015 - Covasna, Romania
Print E-mail

Covasna


O SAPTAMANA DE REFACERE

Covasna, Covasna   

 

Adresa: 1 Decembrie 1918 nr 10 

Localizare: în centrul statiunii, la 3 km de gara. 

Dotari generale: 121 camere - 232 locuri, parcare, 2 lifturi, restaurant (240 locuri), bar, baza de tratament renovata, sala de conferinte, sala de gimnastica,magazin, frizerie & coafura, parcare pazita. 

Dotari camera: Baie si dus, telefon, televizor si cablu TV. 

Servicii masa: in restaurantul hotelului 

Tratament: hidroterapie cu apa minerala carbogazoasa, mofete, termoterapie hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, masoterapie. 

Pretul include: 6 nopti de cazare cu mic dejun sau demipensiune, 5 zile de tratament a cate 2 proceduri/zi pe baza recomandarii medicale si o consultatie medicala.

 

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.

 

La receptie se achita taxa de statiune care reprezinta 1% din valoarea primei nopti de cazare si taxa locala de 1 leu/zi/persoana.

  

Tarif: 360 ron / perosna / mic dejun + tratamentAgentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.