Fortuna 3 *
Print E-mail

 H.fortuna 1

H.fortuna 2H.fortuna 3H.fortuna 4

 HOTEL:                 Fortuna 3 *

 

 Oferta:    Litoralul pentru toti 2014

 Statiune:                 Eforie Nord

 Info Hotel:            Situare: Amplasat intr-un cadru natural de exceptie, avand o pozitie privilegiata in centrul statiunii Eforie Nord , Hotel Fortuna ofera turistilor posibilitatea petrecerii unui sejur relaxant si odihnitor la malul marii, fiind situat la numai 10 minute de plaja. Complet renovat in anul 2011 , hotelul dispune de: loc de joaca exterior pentru copii, gradinita celor mici (in interiorul hotelului) , mini centru SPA , bar la hotel , sala de fitness , lift , conexiune internet wireless in tot hotelul, seif la receptia hotelului.

 Camere: Hotelul are 49 camere twin, 100 cu pat matrimonial si 8 apartamente, dispuse pe patru nivele si parter, dotate cu mobilier nou, televiziune prin cablu, minibar, baie cu dus, balcon, mobilier de balcon (sezlonguri si masuta), sistem de climatizare, telefon, internet wireless, pardoseala din gresie , cartela electromagnetica pentru accesul in camera.

 Restaurant: Masa se poate servi la restaurantele Grand, Doneli, Litoral, Terasa Dana.

 Servicii gratuite: Acces piscina, internet, transmiterea mesajelor, trezirea clientilor, business corner, comenzi de taxi, pastrarea bagajelor, pastrarea si restituirea obiectelor uitate.

 Servicii cu plata: Masaj, sauna, bar de hotel, bar de piscina, vanzari marfuri in receptie, spalat / calcat obiecte personale, servicii de telefonie si fax, rezervari la bazele de tratament.

Facilitati pentru copii: Maxim 2 copii pana la 15 ani au gratuitate la cazare fara pat suplimentar asigurat. Pentru pat suplimentar se achita 50% din tariful unui loc de cazare. Copilul cu varsta intre 15-18 ani achita obligatoriu 50% din tariful unui loc de cazare si au pat suplimentar asigurat, pentru al doilea copil se achita 30% din valoarea unui loc, fara pat suplimentar.

Animale de companie: Se accepta animale de companie de talie mica, cu cazare in camerele de la parter.

 

 

 Tip camera

Dubla

 Servicii pachet

 

 Tarif standard 6 nopti

254 RON pe persoana/sejur, in perioada 29.08.2014 - 04.09.2014

 

254 RON pe persoana/sejur, in perioada 04.09.2014 - 10.09.2014

 Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.