SOL LUNA BAY RESORT
Print E-mail

SOL LUNA BAY RESORT

OBZOR.LITORAL BULGARESCBULGARIA

sol luna1

sol luna2sol luna3

 LOCALIZARE

Hotelul este localizat la 50 minute departare de aeroportul din Varna si doar 10 minute de orasele Byala si Obzor. distanta fata de centru Obzor este de 2,5 km. 

 

CAZARE

Hotelul a fost construit in anul 2009, cu 6 etaje si 8 lifturi. 

Tipuri de camere: 

Park view (max 2 adulti + 1 copil)- au o suprafata de 37 mp si sunt decorate modern cu mobila de calitate, in tonuri calde creand senzatia de confort si relaxare. Sunt dotate cu doua paturi twin care pot fi lasate separat sau puse alaturat, canapea extensibila pentru un copil, un patut (la cerere), telefon direct, seif, masa de scris, baie cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat, Tv satelit, minibar, balcon cu masa si scaune, vedere la parc  

Standard room sea side (max 2 adulti + 1 copil)- au o suprafata de 37 mp si sunt decorate modern cu mobila de calitate, in tonuri calde creand senzatia de confort si relaxare. Sunt dotate cu doua paturi twin care pot fi lasate separat sau puse alaturat, canapea extensibila pentru un copil, un patut (la cerere), telefon direct, seif, masa de scris, baie cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat, Tv satelit, minibar, balcon cu masa si scaune, vedere partiala la mare  

Sea front room (max 2 adulti + 1 copil)- au o suprafata de 37 mp si sunt decorate modern cu mobila de calitate, in tonuri calde creand senzatia de confort si relaxare. Sunt dotate cu doua paturi twin care pot fi lasate separat sau puse alaturat, canapea extensibila pentru un copil, un patut (la cerere), telefon direct, seif, masa de scris, baie cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat, Tv satelit, minibar, balcon cu masa si scaune, vedere la mare  

Family suite garden view (max 4 adulti + 1 copil)- au o suprafata de 56 mp si sunt decorate modern cu mobila de calitate, in tonuri calde creand senzatia de confort si relaxare. Sunt recomandate familiilor cu copii si constau dintr-o camera standard cu doua paturi puse alaturat, canapea si un dormitor mai mic cu doua paturi separate. ambele camere au acces la balcon spatios, cu vedere la parc. Sunt dotate cu telefon direct, seif, masa de scris, baie cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat, Tv satelit, minibar, balcon cu masa si scaune, vedere la gradina. 

 

FACILITATI

Restaurant principal (pana la 750 persoane), restaurant bufet, lobby bar, bar la piscina, sala animatie, sala internet (cu plata), sala jocuri, centru spa, 2 sali de conferinta, magazine cu suveniruri si artcole de plaja, bijuterii, presa, minimarket, schimb valutar, coafor, curatatorie, internet wireless gratuit in lobby. 

Pentru copii, hotelul ofera miniclub si animatie, piscina separata pentru copii si loc de joaca, patut (gratuit), scaune inalte in restaurant. 

Parcarea este cu plata. 

PLAJA SI PISCINE

Hotelul Sol Luna Bay Resort este localizat chiar pe plaja cu nisip fin si are piscina exterioara cu mini aquapark, piscina interioara (incalzita in mai si octombrie). Sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja sunt in functie de disponibilitate. 

 

 

29-04-2016 (2 nopti) | Adulti 2, Copii 0 ( Pret final cu taxe incluse )

 

 

Restrictii

Camera

Tip cazare

Masa

Reducere / 
Valabil pana la:

Pret final

Rezerva

Conditii

NU

PARKVIEW

DBL

AI

EB 10.00% 
15-04-2016

€ 160,40
€ 146,80

Rezerva

Conditii

NU

STDSS

DBL

AI

EB 10.00% 
15-04-2016

€ 169,60
€ 155,20

Rezerva

Conditii

NU

SEAFRONT

DBL

AI

EB 10.00% 
15-04-2016

€ 174,20
€ 159,40

Rezerva

Conditii

NU

FAMSUITGV

DBL

AI

EB 10.00% 
15-04-2016

€ 234,00
€ 214,00

 Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.