LAGUNA GARDEN
Print E-mail

LAGUNA GARDEN

ALBENA.LITORAL BULGARESCBULGARIA

laguna garden1

laguna garden2laguna garden3 

LOCALIZARE

Hotel Laguna Garden din complexul “Laguna” este situat in partea centrala a statiunii Albena, in imediata vecinatate a principalei alei comerciale, cu numeroase magazine de suveniruri si studiouri fotografice de amuzament, baruri si restaurante tematice. 


CAZARE

Standard Room: au aer conditionat, sunt amenajate confortabil si dispun de baie cu dus, telefon, televizor, minibar si balcon. 


FACILITATI

Restaurant principal, lobby bar, snack bar, café cofetarie, sala de conferinte, internet café, inchiriere seif si frigider, masaj, salon de coafura, manichiura si pedichiura, servicii de spalatorie si calcatorie, inchirere masini, schimb valutar.

Pentru copii hotelul ofera miniclub.

 

PLAJA SI PISCINE

Hotelul este situat la 150 m de plaja si are piscina exterioara, piscina pentru copii cu mini parc de distractii acvatice.

Pe plaja sunt gratuite doua sezlonguri si o umbrela pentru fiecare camera

 

SPORTURI SI ACTIVITATI

Tennis de masa, volei si fotbal pe plaja, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table.

Program de sport si divertisment pentru copii si adulti, ziua si seara, spectacole, minidisco si scenete prezentate de echipe de animatori profesionisti.

 

 

29-04-2016 (2 nopti) | Adulti 2, Copii 0 ( Pret final cu taxe incluse )

 

 

Restrictii

Camera

Tip cazare

Masa

Reducere / 
Valabil pana la:

Pret final

Stop sales

Conditii

NU

STD

DBL

AI

NU

€ 149,00
€ 149,00

 Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.