BORYANA HOTEL
Print E-mail

BORYANA HOTEL

ALBENA.LITORAL BULGARESCBULGARIA

boryana1

boryana2boryana3

LOCALIZARE

Hotelul “Boriana “ este situat pe faleza, in imediata apropiere a rezervatiei naturale “Baltata” si doar la 300 de metri de modernul centru balneologic “Medica”.

CAZARE

Camerele standard park view au aer conditionat si sunt amenajate modern. Camerele dispun de baie cu dus sau cada, telefon, televizor, balcon, vedere spre parc.

Camerele standard sea view au aer conditionat si sunt amenajate modern. Camerele dispun de baie cu dus sau cada, telefon, televizor, balcon, vedere spre mare.

Camerele connection land view sunt doua camere cu usa intre ele, amenajate modern si dispun de baie cu dus sau cada, telefon, televizor, balcon, vedere spre uscat.

FACILITATI

Restaurant principal, lobby bar, snack bar, bar la piscina, masaj, club internet, inchiriere seif la receptie, magazine, salon de coafura, servicii de spalatorie si calcatorie, inchiriere masini, schimb valutar.

Internet wi fi in holul hotelului, pe terasa restaurantului si pe plaja din fata hotelului. 

PLAJA SI PISCINE

Hotelul este situat chiar pe malul marii si are piscina exterioara, piscina pentru copii.

Pe plaja sunt gratuite doua sezlonguri si o umbrela pentru fiecare camera.

29-04-2016 (2 nopti) | Adulti 2, Copii 0 ( Pret final cu taxe incluse )

 

 

Restrictii

Camera

Tip cazare

Masa

Reducere / 
Valabil pana la:

Pret final

Rezerva

Conditii

NU

STDS

DBL

AI

NU

€ 135,20
€ 135,20Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.