1 Mai - Litoral Bulgaria


SOL LUNA BAY RESORT
Print E-mail

SOL LUNA BAY RESORT

OBZOR.LITORAL BULGARESCBULGARIA

sol luna1

sol luna2sol luna3

 LOCALIZARE

Hotelul este localizat la 50 minute departare de aeroportul din Varna si doar 10 minute de orasele Byala si Obzor. distanta fata de centru Obzor este de 2,5 km. 

 

CAZARE

Hotelul a fost construit in anul 2009, cu 6 etaje si 8 lifturi. 

Tipuri de camere: 

Park view (max 2 adulti + 1 copil)- au o suprafata de 37 mp si sunt decorate modern cu mobila de calitate, in tonuri calde creand senzatia de confort si relaxare. Sunt dotate cu doua paturi twin care pot fi lasate separat sau puse alaturat, canapea extensibila pentru un copil, un patut (la cerere), telefon direct, seif, masa de scris, baie cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat, Tv satelit, minibar, balcon cu masa si scaune, vedere la parc  

Standard room sea side (max 2 adulti + 1 copil)- au o suprafata de 37 mp si sunt decorate modern cu mobila de calitate, in tonuri calde creand senzatia de confort si relaxare. Sunt dotate cu doua paturi twin care pot fi lasate separat sau puse alaturat, canapea extensibila pentru un copil, un patut (la cerere), telefon direct, seif, masa de scris, baie cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat, Tv satelit, minibar, balcon cu masa si scaune, vedere partiala la mare  

 
LAGUNA GARDEN
Print E-mail

LAGUNA GARDEN

ALBENA.LITORAL BULGARESCBULGARIA

laguna garden1

laguna garden2laguna garden3 

LOCALIZARE

Hotel Laguna Garden din complexul “Laguna” este situat in partea centrala a statiunii Albena, in imediata vecinatate a principalei alei comerciale, cu numeroase magazine de suveniruri si studiouri fotografice de amuzament, baruri si restaurante tematice. 


CAZARE

Standard Room: au aer conditionat, sunt amenajate confortabil si dispun de baie cu dus, telefon, televizor, minibar si balcon. 

 
FLAMINGO GRAND HOTEL
Print E-mail

FLAMINGO GRAND HOTEL

ALBENA.LITORAL BULGARESCBULGARIA

 flamingo1

flamingo2flamingo3

LOCALIZARE

Hotelul este situat in partea centrala a statiunii Albena. 

CAZARE

Hotelul dispune de 60 studiouri standard, 84 studiouri deluxe si 14 studiouri executive. 

 
<< Start < Prev 1 > >>

Page 1 of 2